when my day comes.

Michelle, 21.

you said "live your life with no regret".

Kategori: Livet

Jadu.

READING 2013, here we come!

Kategori: Livet

Reading-biljett är införskaffad, längtar så himla mycket!! Biljetten var dock lite dyrare än vad jag trodde, men det kommer bli värt det! Tack så mycket för den tidiga 20-årspresenten :)

kommer aldrig kunna byta profilbild.

Kategori: Livet

Y

Kategori: Life

Jag kanske grät lite när jag såg det här... Det + tanken på alla fina ord som sas när jag fick Bad Apple tillägnad mig i Oxford och Coming Of Age i Cardiff.. Även fast jag har sett dem 3 gånger på två dagar, så saknar jag dem otroligt mycket.

we were children in the mid 90's.

Kategori: Life

Det senaste dagarna har varit intressanta. Åkte själv till Oxford i torsdags, vaknade nästa dag upp i en buss på väg till Cardiff, Wales. Jag tror jag varit med om de bästa/konstigaste dagarna i mitt liv.

it's friday, friday.

Kategori: Livet

Saknar den där "fredagsmys"känslan lite. Sitta hemma med familjen, i soffan, kolla tv, äta riktiga chips, dip och dricka cola. Äta tacos eller grillad kyckling med potatissallad. Ja, det vore gott. Och trevligt.

9 dagar. oh my.

Kategori: Livet

Det är är min dåliga bild. Just sayin'.

-

Kategori: Livet

Smärtan som infunnit sig i min kropp det senaste dygnet, den är inte okej. Vad händer.

Purple Turtle.

Kategori: Livet

Purple Turtle är ett ställe som jag bara gillar mer och mer. För några veckor sen när vi var där så kom en tjej fram till oss och ville ta kort på våra jackor. (Hon kände de banden, så hon ville skicka bilden till dem). Hittade den bilden nu idag! Hon tjejen har vi stött på mer och mer den senaste tiden och hon inklusive splashh och swim deep, vet vilka vi är..

De tre andra bilderna är från i fredags (tagna av Mark), när vi såg Blue Lip Feel spela och Dan (tribes) dj:a. Både jag, Felicia och Nikolett är så extremt snygga....

Favoriten.

Kategori: Livet

mjau.

Kategori: Livet