when my day comes.

Michelle, 21.

vi gillar dem lite bara.

Kategori: Livet

 Den här videon är ju ett väldigt bra exempel på hur jag och Felicia ser ut under Catfish-spelningar...

alltså va.... haha.

Kategori: Livet

This Feeling.

Kategori: Livet

Igår kväll befann vi oss i Hoxton på The Macbeth. Decoy Jet hade spelning (Ted och Alans band). Hade inte direkt hört dem innan, bortsett från en låt. Men de var verkligen riktigt riktigt bra! Deras cover av Rearrange - Miles Kane fick ju minst sagt igång oss som stod längst fram iallafall! Timmarna efter spelningen spenderades med Celine, Tomke, Felicia, Ted och hans vänner Chris och Dan + två till som jag inte minns namnen på haha.. 
 
Hade en väldigt trevlig kväll! Förstår inte hur tiden kunde gå så fort. Decoy Jets spelning slutade runt 10pm och vi var inte hemma förän vid 4 på morgonen... Men ja, att tiden går fort ska ju tydligen vara ett bevis på att man har roligt, så jag klagar inte!
 
Tog inga bilder igår.. Bortsett från den här (tyckte väl att väggen var fin eller nåt...):
 
Ikväll funderar jag på att gå och se Bang Bang Romeo på The Lexington. Ett band från Sheffield, som jag tyvärr missade under Tramlines för att de krockade med ett annat band! 
 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Kategori: Livet

NÄR FAN HÄNDE DET HÄR HAHAHAHAHAH. NYKTERT I SHEFFIELD OSV....
 

jadu catfish...

Kategori: Livet

Alltså dessa bilder från Catfish spelningen igår hahaha. Jag ser mer eller mindre döende ut och Conor... ja... hahhaha. Felicia vet jag inte riktigt vart hon tagit vägen.. Vi tre lyckades mosa ungefär allt på scenen, ramla på pedalboards, på högtalare och välta mickstativ. Yes, där satt den.

Har verkligen -aldrig- varit på en bättre Catfish spelning! Får se hur spelningen imorgon blir, då kör vi igen!
 

ya.

Kategori: Livet

Har överlevt en helg i Sheffield. Första natten spenderades på en lekplats bland rävar, igelkottar, ekorrar och fåglar. Det var ju ganska intressant... Med 40 minuters sömn, lyckades jag ändå överleva den kommande dagen. Natten mellan lör-sön fick jag sova i en riktig säng, kan med säkerhet säga att jag har nog aldrig sovit så bra. Tack för det.
 
Upptäckte förövrigt att jag är med i denna videon hahah.
 

så kan man ju se ut ibland.

Kategori: Livet

 
Fick ett sånt fint meddelande för nån timme sen :')

fredagsmys.

Kategori: Livet

Drog under eftermiddagen iväg till Hyde Park för att se Ray Davies (the kinks), Elvis Costello, Lucy Rose och To Tell A King, då jag skulle få Amols extrabiljetter.. Han var väldigt sen och jag misstänkte att vi skulle missa To Tell A King pga det... Som tur var så kom två killar fram till mig och Celine, när vi stod och väntade på Amol, och frågade om vi ville ha deras extrabiljetter, för dom behövde dem inte. Och ja, det ville vi såklart. Så tack, Gill Constaniouwhatevernåtgrekiskt för biljetterna! 
 
Det var jävulskt varmt där TTAK spelade, så vi orkade inte stå därinne, utan satt utanför. Sen gick vi och såg Elvis Costello, fruktansvärt tråkig gubbe. Sen Lucy Rose, hon var riktigt riktigt bra live! Sen var det dags för Mr. Ray Davies. Han må vara gammal, men vilket drag det är i gubben. Så himla roligt att se honom! Har den senaste veckan sett delar av band som jag aldrig trodde att jag skulle få se (The Kinks, The Beach Boys), helt gratis dessutom. 
 
Sen bar det av till Koko, där vi mötte upp Felicia, Tomke, Annika, Ted och Alan. Vi stod alla på Life In Films gästlista. Jag stod under namnet 'Sam Lawn' hahaha. Han som satte mig på gästlistan ville att jag skulle ha ett "sneaky name". Vet inte riktigt hur sneaky det namnet är men.. In kom jag iallafall!   
 
Förbandet Coastal Cities var grymma, Life in Film likaså. Även om jag måste säga att jag definitivt föredrog förbandet.. Hursom så var det en kul kväll med nya människor.
 
 
(MIN IPHONE ÄR TILLBAKA <3<3<3)
 
 

beach boys och kyrkogårdar.

Kategori: Livet

Lite av det senaste, i bilder.
 

barfly.

Kategori: Livet

Mystery Jets.

Kategori: Livet

Åkte till Kingston ensam. Stod längst fram i mitten. Precis framför Blaine. Fick hans plektrum. Träffade dem efteråt. Helt klart nöjd med den här natten. 
 

träffade lite najs missisippi-bor.

Kategori: Livet

(bilden i mitten är ju jättefin................)
 

FICK PRECIS BILJETT AV THE WEEKS TILL ATT SE DEM IKVÄLL. AHAHFJDSHG

Kategori: Livet

greatest hits.

Kategori: Livet

Igår splittrades Blue Lip Feel, vilket gjorde väldigt ont i mitt hjärta, med tanke på att de är/var ett av mina favoritband. Har dock fått reda på att alla kommer fortsätta att göra musik, bara inte tillsammans. Will och Oliver kommer fortsätta med Blue Lip Feel, med nya bandmedlemmar. Conor har några solo-spelningar, Sam vet jag dock inte riktigt vad han ska göra. 
 
Det känns så himla tråkigt. Men är så glad att jag fått umgås såpass mycket med dem nu innan det hände. Det faktum att en av dem skrev till mig innan och sa förlåt för att de splittrats och att han gärna vill träffa mig snart igen. Ja, det var ju.. trevligt haha. Kommer antagligen stöta på dem allihop om drygt 3 veckor dock. Hoppas att de har löst sina problem tills dess och umgås, så att jag kan träffa allihop på samma gång. 
 
Men jaja, den här veckan har jag lyckats med lite trevliga saker:
Tisdag: Gästlista för att se Wild Smiles och Thought Forms på Barfly.
Onsdag: Gratisbiljetter för att se det amerikanska bandet NO på Sebright Arms.
Torsdag: Mystery Jets.
Fredag: Gästlista för att se bland annat Bleach Blood och True Penny (väns band) på Barfly. 
 
Gratis är gott. 

nO.

Kategori: Livet

varför. hur tänkte ni två. orkar inte. :((((