when my day comes.

Michelle, 21.

-

Kategori: Livet

När ens vän kommer på besök från Sverige och man inser att tunnebanekortet gått ut och man inte har råd att köpa ett nytt. Ja sånt är kul :)))

halfway home.

Kategori: Livet

Just nu verkar det som att jag kommer åka hem om ungefär en månad. Vill verkligen inte. Alltså -verkligen- inte. Det kommer inte finnas någonting för mig i Borås. Visst familjen kommer vara där. Men jag kommer själv inte må bra av att behöva åka tillbaka. Just nu känns livet här bättre, har mer folk att umgås med, musiken finns alltid nära, det är svårt att vara uttråkad i den här staden, tillskillnad från Borås. 
 
Som jag sagt tidigare så skulle jag, helt ärligt, hellre bo på gatan här, än att fastna i Sverige igen. Vad vill livet mig, seriöst. Kan någon bara svara på alla jobb jag sökt. Snälla.

fuck you romance.

Kategori: Livet

Hej, där är jag och Felicia, Bela och Harry tillsammans med Zach och Cavan från Swim Deep, på deras video shoot för 2 veckor sen. Det var najjss.

Lovely Dream.

Kategori: Livet

Träffade min Gud idag. Efter hans lilla superintima spelning i en källare typ. Var kanske 20 pers där + plus hans son Astile, Astile's mamma och några vänner. Det var helt okej... Astile satt där med en plastpistol och låtsades skjuta mig haha. Jag som inte ens gillar barn. Men Astile han var så söt, en kopia av hur Pete såg ut när han var liten! Tog även en bild med Pete med engångskameran, så hoppas på att den blev fin :)

go down to the sea.

Kategori: Livet

Madchester.

Kategori: Livet

Så ja, igår åkte vi till Manchester. Allting gick galant tills klockan var typ 18.30. Efter där vet jag inte vad som hände om jag ska vara helt ärlig. Jag kom, jag såg (inte), jag däckade. ":)))". Aldrig igen. Det är inte värt det. 

Kategori: Livet

I'm young but I don't feel well.

Kategori: Livet

Ocean's Eye.

Kategori: Livet

När man upptäcker att Swim Deep-spelningen clashar med Jaws spelning:

i brist på annat.

Kategori: Livet

I wanna show off.

Kategori: Livet

Zachary Robinson. You absolute BABE.

with a girl like sappho. with a girl like you.

Kategori: Livet

Låt oss bara ta några sekunder och uppskatta den här bilden:

if you got the money.

Kategori: Livet

Just nu finns det så fruktansvärt mycket kläder jag skulle vilja ha, på rea dessutom. Börjar bli lite trött på att mer eller mindre gå i samma kläder jämt. Skulle verkligen vilja förnya min garderob lite.. Har sett så mycket snygga toppar/tshirtar och tänkt ut precis vad jag ska använda dem till för andra kläder. Sen har jag kommit på att jag ändå inte kommer kunna köpa dem haha, det är najs. Borde dock införskaffa mig ett par hela byxor iallafall, känns som att det kan vara bra att ha... Om ingen har planer på att åka hit snart, för isåfall har jag ett par byxor hemma som jag gärna skulle vilja ha :))

Steady, as she goes.

Kategori: Livet

Den kommande veckan
 
Måndag: Jobb med Felicia.
Tisdag: Jobb med F, sen kanske Goldmine.
Onsdag: Jobb med F, sen Kids Club.
Torsdag: MANCHESTER + CATFISH
Fredag: Hem från Manchester, sova hela dagen.
Lördag: Matfestival (kanske jobb).
Söndag: Äta tills jag hamnar i koma :))
 
Jag kommer ha fullt upp. Känns bra!
Alltså Manchesteeeerrrr. Vill bara åka nu!!
 

broken bones and hearts keeping us apart.

Kategori: Livet

 
 
En av de låtar som jag i några månaders tid vetat att den ska vara med på nya skivan. När jag började lyssna på Tribes, var det här en av mina favoritdemos. Så jag är jätteglad att dom valt att spela in en ny verison och ta med den på 'Wish to Scream'!! Även om jag nog fortfarande gillar demon liiiite mer, så känns det som att den här verison kommer bli sommarlåten 2013.

pink.

Kategori: Livet

Om två veckor ska mittt hår bli rosa. Som Zach's. Han har det bästa rosa håret jag sett. 

I'm a weirdo, babyyy.

Kategori: Livet

Igår var jag, Felicia och Lina på Notting Hill Arts Club. Det var najjjs. Kom som vanligt hem med en väska full av citroner och lime... Det var nåt band som spelade. Hoodlums tror jag dom hette.. Vi tryckte oss förbi allt folk och ställde oss och röjde loss längst fram vid scenen. Vi kunde alla låtar så jävla bra utantill!! (vi hade aldrig hört dem innan...) sångaren märkte att vi "sjöng" med och tog tag i min hand ett antal gånger under spelningen.. Sen drog han upp mig på scenen tre gånger hahahaha. Så där stod jag och dansade helt ensam. Måste sett fint ut...

Destroy Me.

Kategori: Livet

Tog en spontan kvällstur till Old Blue Last för att se Wide Eyed spela. Svinbra live!! Insåg att jag har gitarristen på Facebook... varför? Visste seriöst inte ens att han spelade i det bandet.. OBL var fyllt med snygga människor ikväll, för många snygga killar, vart man än kollade. Inte okej.

Mitt försök till att passa in, osminkad, med gårdagens kläder och håret i tofs. Ja, jag är säker på att alla tyckte att jag var smoking hot :))

yaaa.

Kategori: Livet

"Ok våra närmaste veckor: jobba fram till manchester, tjäna 120 pund, supa och röja med swim deep och luke på toms klubb, åka till manchester, dricka oss medvetslösa och shotta tequila, haffa van och Benjamin, däcka på bussen hem, kommer hem, har fått jobb på pret, videon laddas upp och vi ser helt fucking fabulösa ut."
 
Min vän, hon vet vad hon snackar om. 

The Sea.

Kategori: Livet

Den här dagen alltså..... Jag har spenderat EN HEL FUCKING DAG MED SWIM DEEP. 11 timmar videoinspelning, det var bland det roligaste jag gjort! Mycket väntan, mycket inspelning, många tagnignar, många olika scener, trevligt folk. Jag, Felicia, Celine och två andra började morgonen med att bowla tillsammans med bandet, sen övergick vi till att spela biljard. Senare under eftermiddagen sprang jag och felicia och massa andra fans, mer eller mindre kastade oss över bandet när dom åkte i kundvagnar. (jaa, vi skulle göra så.) Sen dansade vi bakom Zach när han spelade trummor. Sen filmade dom close-ups på oss fans, vi fick göra grimaser och sjunga med i låten. Det är bara lite av vad vi gjorde under dagen. Herregud vad roligt det har varit!!

Dagen avslutades med att vi få som var kvar, firade Austin's 21årsdag med surprise birthday cake och sång, tillsammans med bandet, hans vänner och hela crewet. Känner typ: händer sånt här i verkligheten?! Hur ofta får man chansen att hänga med ett band, man gillar skitmycket, under en hel dag?!

Hoppas att man ser någorlunda okej ut i videon... Oh well, jag hade som sagt svinkul iallafall! Resultatet av videon får vi se om ca två veckor. X

It's official.

Kategori: Livet

Jag kommer inte överleva morgondagen. I mean, look at them!?!?!
Alltså Zaaaachary, why u so hot. 

you don't have my number. we don't need each other noooow.

Kategori: Livet

Igår så var jag och Celine med på Foals video shoot för deras nästa singel 'My Number'. Sjukt roligt, men samtidigt väldigt tröttsamt. Mycket väntade, både på att få komma in till inspelningen och sedan när inspelningen pågick. Upplägget var som så att bandet spelade på scenen och massa folk hoppade runt och gjorde olika saker framför scenen. Yannis kom ner från scenen under en paus och pratade och tog bilder tillsammans med alla som ville. Mycket trevlig liten man det där.
 
Mot slutet var man väldigt trött, både i benen och på att stå och vänta mellan tagningarna. Jag var tvungen att dra en timme tidigare, med tanke på att jag skulle jobba senare. Det var verkligen jätteroligt att få chansen att vara med i nåt sånt.
 
 
 
På måndag kör vi igen. Fast denna gång blir det i Swim Deeps nya video. Jag, Felicia och Celine blev alla uttagna till inspelningen som ska vara på morgonen. Ganska roligt att vi alla tre får vara med då, med tanke på att det verkar som att det inte var mer än 4-5 pers som blev uttagna till det. Jag och Felicia ska dock vara med på eftermiddagsinspelningen också. Kommer bli en lång, men fruktansvärt rolig dag. Swim Deep är ju ett band som jag lyssnar på väääldigt mycket och som har gett mig en av de sjukaste spelningarna i mitt liv. Oh god, ser framemot det här så galet mycket!!

-

Kategori: Livet

Det är ju skönt att det har blivit såhär varmt och skönt här i London nu när man ska vara ute och jobba om nätterna. Jätteskönt att det inte alls är typ minusgrader och blött. Ja.

Tror seriöst att vi båda två höll på att frysa till döds inatt. Det var så jääävla kallt. Ville bara lägga mig ner på marken i fosterställning och gråta ett tag. Inför nästa pass då ska jag sätta på mig ännu mera kläder. Om det nu ens är möjligt. Här ska inte frysas!

walking in the street.

Kategori: Livet

Imorgon ska jag och den här tjejen dela ut flyers för att promota en nattklubb och tjäna lite pengar. Det kommer gå galant! Vi ska sjunga Catfish-låtar och charma folk, för det äger vi på. YA.

ooh la.

Kategori: Livet

Jag skulle vilja skriva världens längsta inlägg om alltsom har hänt under den första veckan av 2013. Men känner att det kanske inte är någon jättebra idé. Hur som helst så har den varit hur grym som helst. Chris och Emma var här, vi har festat och haft kul. Vi har lärt känna nya personer, varit på flera hemmafester, träffat fantastiska människor. Det känns som att livet äntligen börjar falla på plats och jag trivs mycket bättre med min omgivning än vad jag gjorde förut. 2013, är det så att det här ska bli mitt år? 

live fast. die young. be wild. have fun.

Kategori: Livet

Kan jag bara få vara som Lana Del Rey i den här videon. Allt hon säger får mig att bara vilja leva det livet.
Jag bryr mig inte om att låten handlar om prostitution eller whatever. 

we'll get a house somewhere in california.

Kategori: Livet

titta på den här videon och sen på mina bilder från nyår.
just sayin'.
så grymt bra ju. 

young.

Kategori: Livet

När jag läser Kristians blogg så känner jag: Vafan har jag för rätt att klaga på mitt liv? Jag lever inte med vetskapen om att jag inom snar framtid kommer att dö. Jag lever inte med känslan av att jag aldrig kommer hinna uppleva allt jag vill. Jag har fortfarande tid på mig. Jag är fortfarande ung och befinner mig i den staden där jag velat bo sen jag var 14. Jag har verkligen ingen rätt att klaga. 
 
Visst det finns stunder i livet då allt känns skit och man tänkt tanken att man bara inte orkar mer. Fast man vet att man måste orka, för det finns så mycket mer man vill uppleva. Drömmar om att besöka olika platser, framtidsplaner med vänner eller det som för min del är viktigast i livet: Musiken. Sakerna jag har planerade är saker som jag verkligen inte skulle vilja gå miste om.
 
När livet suger, då ska jag tänka på Kristian. Jag tror bannemej att han är en av de starkaste personerna som existerar. Han kommer alltid finnas för mig och så många som jag känner, även när han inte längre gör det. Ibland vill jag bara ge livet en stor jävla käftsmäll, för det kan vara så fruktansvärt orättvist. Han förtjänar det inte, ingen förtjänar att dö ung. 
 
 

en liten bildbomb från nyår.

Kategori: Livet

she lights a cigarette in my face and says let's get good and lost for a while.

Kategori: Livet

I'M GOING TO MANCHESTER!!
 
24 januari. Då bär det av till staden jag så länge velat besöka. 6 timmar fest på buss, tillsammans med babes, för att sen se Catfish & The Bottlemen. Den kan inte bli annat än grymt. Dessutom så har Van lovat mig att han ska spela 'Bodies' för oss efter deras gig. Vill så gärna höra den, men dom spelar den aldrig live. Ahhhhh, vill bara åka nu!!
Såhär såg det ut efter deras spelning i fredags. 

the lights go doooown.

Kategori: Livet

Hej, jag lever. Förstår dock inte hur jag fortfarande kan göra det efter den här veckan. Chris och Emma har varit här på besök. Bokstavligt talat så har senaste veckan varit en enda stor fest. 
 
Förra lördagen började vi med att ha ett litet surpriseparty för Lina som fyllde år. Det blev väl ganska lyckat har jag för mig. Vad vi gjorde på kvällen är lite luddigt, vet att vi var i Camden.. 
 
Sen blev det nyår och ja, det var nog den konstigaste natten i mitt liv. Först hade vi mat/vodkafest hos Felicia, yum. Sen drog vi till Lock och firade in det nya året. Sen till Johnnys Dj-set i King's Cross (som jag fick 6 gratisbiljetter till av en svinsnäll kille :))). Därefter hamnade vi på efterfest i ett fett hus i South Kensington, tillsammans med ett band.. Ja. Sen behöver vi ju inte prata mer om den natten haha.
 
I fredags såg vi Catfish and the Bottlemen i Camden. Även den kvällen började med förfest hos Felicia, den slutade dock väldigt suddigt.. Men det var en bra kväll och alltså ja, känner någon en Bradley från Sheffield, så hör av er :))) haha..
 
Här är en bild på mig; Felicia och Celine inne på en fancy toalett i huset i South Kensington på nyår. Mindes 2 av alla 25 bilder från engångskameran..... det är bra Michelle!!

.

Kategori: Livet

Hej här är min bästa vän. Hon är fin. Ikväll så äger hon världen.