when my day comes.

Michelle, 21.

Babes.

Kategori: Livet

Damn right, I'm going!

Kategori: Livet

22.

Kategori: Livet

En bild på dig när du är glad:
Den här bilden har lyckats fånga min lycka så fruktansvärt bra. 15e November, en av de bästa kvällarna i mitt liv. Såg mitt favoritband, Tribes, på en liten scen. Johnny (sångaren) frågade mig från scenen om allt var bra, senare under spelningen tog han min hand och gav mig sen sitt plektrum. Efter spelningen så var det efterfest, Tribes hade dj-set. Vi dansade oss svettiga. Både Johnny och Jim (bassisten) verkade bli glada och kom fram till mig när de såg mig. Det var ganska overkligt att det var dem som kom fram till mig och inte tvärtom, det är ju jag som är det stora fanet. Jag fick kramar, kindpussar och massa beröm för vår fansite. Jag älskade verkligen livet, hela kvällen/natten var helt perfekt. 
 
x
 
Bild, courtesy of Felicia.
(delta i de sista luckorna i Emilys julkalender)

LTNT.

Kategori: Livet

Åkte till en rockklubb för att se LTNT. Lyckades dock komma dit försent och missade dem, haha! Men ja, det andra bandet som spelade bjöd på rockklassiker och stagedives. Fick sångarens sko och gitarr i huvudet, men är man på rockklubb så är man! Killen som sjunger i LTNT var en aning wasted, det brukar han väl iofs vara när man stöter på honom. Skön kille iallafall!

Såhär såg jag ut ikväll:

End of the world.

Kategori: Livet

So, it has begun..

Prisms.

Kategori: Livet

Han var snygg, vi var snygga, alla levde livet. Ja, vad ska man säga. 

Collide.

Kategori: Livet

Igår hade jag en sån fruktansvärt rolig kväll! Förfest hos Felicia, öl, drinkar, cornflakes, yoghurt och massa bra musik. Efter ett tag drog vi oss mot Notting Hill Arts Club och mötte Celine. Det första vi gjorde var att beställa in en varsin tequilashot, sen var kvällen igång på riktigt. När vi stod i baren märkte vi att killarna från Catfish kollade en del på oss. Tror att dom kände igen oss ifrån Koko, för några veckor sen.

En dryg halvtimme efter att vi kommit till klubben så gick Catfish på scenen. De var så fruktansvärt bra!! Vi röjde som fan längst fram vid scenen och det verkade som att de uppskattade det. Efteråt gick vi fram och tog en bild med sångaren.... som senare under kvällen dansade med oss på scenen..... herregud.

Kvällen fortsatte sen med hångeltävlingar och ca 20 stulna limefrukter hahaha. Tror att bartendrarna hatade oss lite. Men som Felicia säger: livet var där.

TRIBES - WISH TO SCREAM.

Kategori: Livet

Weeeheey. Nu har infon släppts. 20e Maj är den min. 

Hej.

Kategori: Livet

Well, hello there.

16.

Kategori: Livet

En bild på dig som barn:
Ja, redan då var musik mitt stora intresse. Mycket tack vare mig extremt musikaliska far. Varför kunde jag inte fått lite av dom där musikgenerna?? Min storebror är precis som pappa, min lillebror är på god väg. Varför hoppade dom över mig?... Har ju förstått att jag kan ge upp mina rockstjärnedrömmar jag hade när jag var yngre. Nu får jag satsa på att skaffa mig en musiker istället, det funkar det med. 

Drop the beat now.

Kategori: Livet

Såhär kan man se ut, på en fancy toalett inne på en privatklubb.

Best Friends.

Kategori: Livet

Igår så jag Best Friends för andra gången. Dom var bra och det gjorde min dag lite bättre. Alla trevliga britter som kom fram och frågade hur jag mådde gjorde också att man blev lite gladare.

-

Kategori: Livet

"Listen. All I want is for you to be ok so if there's anything we can do, let us know."

-

Kategori: Livet

Skrev precis mer eller mindre en novell om hur jag egentligen mår. Insåg att folk måste tycka att jag är en fruktansvärt deprimerande och tråkig människa. Hur mycket jag än älskar London, så vet jag inte om den här staden är bra för mig. Inte just nu, inte här.

Blood Bank.

Kategori: Livet

Well, I met you at the blood bank.
We were looking at the bags,
wondering if any of the colors
Matched any of the names we knew on the tags.
You said, "See, look, that's yours!,
stacked on top with your brother's,
see how the resemble one another
Even in their plastic little covers".

And I said I know it well...
That secret that you know,
but don't know how to tell..
It fucks with your honor
and it teases your head.
But you know that it's good girl,
because it's running you with red.

Then the snow started falling,
we were stuck out in your car.
You were rubbing both of my hands,
chewing on a candy bar

You said,
"Ain't this just like the present,
to be showing up like this".
As a moon waned to crescent,
we started to kiss.

And I said I know it well...
That secret that we know,
that we don't know how to tell..
I'm in love with your honor,
I'm in love with your cheeks.
What's that noise up the stairs, babe?
Is that Christmas morning creaks?

And I said I know it well
I know it well...
 

Cara Delevingne.

Kategori: Livet

Snygg människa, snyggt hår. Så vill jag se ut. 

14.

Kategori: Livet

En bild på dig som du inte visste att den togs:
På Vibe Bar, med The View på scenen framför mig. Skulle egentligen inte varit på det här eventet, då det var 21+. Men The View skrev upp mig och en +1 på deras gästlista, så jag fick komma dit. Det var fint. Eugene McGuinness och The View på ett jättelitet ställe, med bara inbjudna personer som alla var över 21, och så jag och Celine då. Tror inte det var mer än 70 pers där sammanlagt. Spelades in gjorde det också, som tur är kunde man inte se oss när avsnittet sändes, ändå stod vi längst fram, i mitten... Thank god haha. 

Patient spider.

Kategori: Livet

Gårdagen spenderades på Wheelbarrow. George Craig (sångare i One Night Only och svinsnygg) anordnade sitt event Clublad, för 3e (?) året där, förra året var det på Purple Turtle vet jag. Gratis cider och gratis mince pies (dom var dock slut när vi kom dit...) serverades. Paul Garred (gammal trummis i the kooks) var där. Felicia var så exalterad så hon höll på att dö, bokstavligt talat. Det var fint att se henne så himla glad haha! Jag hittade en extreeeemt snygg kille, som jag glodde på mer eller mindre hela tiden vi var där.. Tror att han märkte det, stackarn.

Idag så var jag i Svenska Kyrkan med Celine. Jag skrev ut flygbiljetter och Celine luciafikade med lussebulle och pepparkakor. Senare på kvällen mötte jag upp Felicia vid Old Blue Last där vi såg Sharks spela. Har velat se dem i ungefär ett år, sen jag fick reda på vilka de var. Grymt bra live! Deras musik är lite "punkigare" än vad jag brukar lyssna på, men älskar det! Sångaren är ju inte ful heller, ojojoj.

12.

Kategori: Livet

En bild på någon du saknar:
Det finns många som jag saknar förtillfället. But I'm not gonna lie, jag saknar den här killen ganska så mycket. Saknar att bara gå runt i flera timmar och snacka om absolut ingenting. Snart får jag ju dock träffa honom igen, rättare sagt om 10 dagar!! Han är en så himla fin vän den här killen. 

Inhaler.

Kategori: Livet

Igår var jag återigen och såg Melody Nelson på en liten privatklubb, precis som förra tisdagen. Jag gillar gästlistor hehe. Jag och Lina spenderade en bra stund vid ett fotbollsspel och jag utklassade henne (självklart) haha. Spelningen i sig var inte lika bra som förra veckan, det berodde nog mycket på publiken tror jag, den var mycket mer snobbig igår. Men gitarrsolona, herreguuud säger jag bara.
 

if you wanna.

Kategori: Livet

I need that in my life (okej kanske inte livsnödvändigt, men jag har inget skal till min telefon, så det skulle sitta fint). Så.. någon som vill köpa en julklapp för ca 90:- till mig? Inte? Ok.

you lay me down and make me shiver.

Kategori: Livet

 
PEACE nya video. 
Den här är inte Delicious som deras EP. Den här är Bootylicious. 
 
Älskar att dom ser ut som att det värsta som hänt i deras liv, var att spela in den musikvideon. Men seriously though, kolla in Harrison... oh my, get over here. 
 

10.

Kategori: Livet

En bild på ditt favoritdjur:
Don't get me wrong, jag gillar Tizzie och Lova också. Men det är nåt speciellt mellan mig och min Calleballe, som jag kommer få träffa om 12 dagar. Wiho.

Livet.

Kategori:

I lördags var livet verkligen här. Vi drog till favoritpuben i Camden. Där träffade vi Dan och Miguel från Tribes. Även Hayden var där!! Han mindes mig från Barfly haha, alltså gillar honom så mycket. Grymt härlig människa! Sen träffade vi Mats från Mando Diao också (hur random är det inte att springa på honom på en pub i London?!). Jag blev ett 14årigt starstruck mandofan igen och bad om en kram.. När jag var 14-15 så var en av mina största drömmar att träffa någon av dem ifrån Mando.. Så jag blev glad haha.

8.

Kategori: Livet

En bild på dig från en av de bästa kvällarna i ditt liv:
Missade att posta den här igår, men kände att jag ville göra det nu ändå!
 
Där är jag, framför mitt favoritband på Barfly, för drygt en månad sen Det var en av de konstigaste/bästa/roligaste kvällarna i mitt liv. När Johnny tog min hand, kollade mig i ögonen, log och sen gav mig sitt plektrum. Kommer aldrig glömma det ögonblicket. 

Do not fall asleep tonight, this might be a night to remember.

Kategori: Livet

Ibland kan man ju roa sig med att ta egobilder när man har tråkigt.... Sen kan man ju skämma ut sig, genom att visa dem för allmänheten :)) Väntar på att Celine och Felicia ska komma hit och sen på att Lina ska komma hem fråm jobbet. Ikväll ska vi ut och... ja, jag vet inte vad vi ska göra, men KUL som fan ska vi ha! x

Julkul.

Kategori: Livet

 

7.

Kategori: Livet

En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut:
Alltså ja, något sånt här skulle väl vara helt okej. Vet inte riktigt vad man ska skriva till det här inlägget... Känns ju lagom kul att hålla på och skriva om sitt eget utseende. Särskilt just nu, när man väger 5 kg mer än för 3 månader sen.....  But oh well, jag mår ju bra iallafall, det är väl huvudsaken (försöker jag intala mig....)
 
(häng med i kalendern)

Fairytale of New York.

Kategori: Livet

Ikväll ska vi julpyssla! Bygga pepparkakshus, the Swedish way! Självklart kommer bland annat den här låten spelas i bakgrunden. 
 

The Embassy.

Kategori: Livet

I tisdags så blev jag helt oväntat inbjuden till att gå på spelning på privatklubben The Embassy. Fick ett meddelande av sångaren i bandet som skulle spela. Han hade skrivit upp mig på gästlistan. Förstod inte ens hur han vet vem jag är? Men jag tog med mig Lina som min +1 och vi hade en trevlig kväll på vad som kan ha varit det coolaste stället jag varit på. Tänk er ett 70-tals disco. Glittriga väggar, sammet, discokulor och olika spelmaskiner. Fantastiskt!

Spelningen var grym! Har sett dem spela en gång innan, men det går inte ens jämföra dessa två gånger.. Bandet spelar musik som låter som en blandning mellan Jimi Hendrix och The Doors, så ni kan ju tänka er att det låter ganska bra! Passade in så fint på den klubben också.

6.

Kategori: Livet

En bild på någon du älskar:
Förlåt, det här är ju så jävla cheesy, but come on... det är Tribes och jag älskar dem!! Större delen av mitt liv ägnas åt dem och det bästa är att jag vet att dom uppskattar det, så himla mycket. Har träffat dessa killar personligen några gånger och kan säga de är några av de skönaste personer jag mött. Jag älskar dom inte på ett "jagärsåkärochvillgiftamigmeddig" sätt, utan älskar dem för att dom förgyller mitt liv. Tack för det, guys xx

5.

Kategori: Livet

En bild på dig som togs i somras:
Hej, här är jag, lite sådär glad och osminkad, som man bara kan vara på festival. Kan inte förstå att trots att jag såg ut så där, så blev vi fotograferade av 2 brittiska och 1 amerikansk fashion site.. Hade så himla kul under den där veckan. Musik och sena sommarkvällar, vad kan vara bättre? Finns inget stället jag trivs på så bra, som på festivaler/spelningar. Där hör jag hemma. Bilden är tagen av min kära Chris, på Way Out West i Augusti (det räknas väl som sommar?...) x
 
(joina Emilys kalender)

Get some healing.

Kategori: Livet

 
 
En bild på det senaste tillskottet. Tatuering #6, som jag gjorde när jag var hemma i Sverige för ett tag sen. Har så många mer planerade, det är bara pengarna som fattas. Om någon är nyfiken på hur mina andra ser ut så är det bara att hojta x

4.

Kategori: Livet

En bild på någon du beundrar:
Min kära Morfar. Den bästa personen i hela världen. Det finns ingen jag älskar så mycket så honom. Även om jag inte säger det så ofta (aldrig...). Jag känner ingen person som är så ärlig och klok som honom. Han är inte rädd för att säga vad han tycker, någonsin. Jag önskar att jag vore mer som honom. Han är verkligen en beundransvärd person. 
 

I want to die loving you.

Kategori: Livet

Igår var jag som sagt på premiären av 'Confession of a Child of the Century'. Pete skulle närvarat, men han dök inte upp. Det var kanske inte så oväntat.. Regissören Sylvie Verheyde och skådespelerskan Joséphine de La Baume var iallafall på plats. Innan filmen skulle börja så pratade de lite om hur det var att spela in den, det var dock inte alls mycket som sades.. Det mest intressanta dom sa var väl att Pete fortfarande var kvar i Frankrike, det är ungefär det jag kommer ihåg haha.

Filmen var riktigt bra! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Tror minsann att jag till och med kan kalla den en av mina nya favoritfilmer. Det säger jag inte bara för att Pete hade huvudrollen, utan för att det var en väldigt mysig film överlag.

Det är en 1800-talsberättelse om Octave (Peter Doherty) och Brigitte (Charlotte Gainsbourg) som utspelar sig i Paris. Octave blir bedragen av sin kärlek och hans pappa avlider, han sjunker ner i nån sorts depression och har svårt att ta sig tillbaka. Han flyttar ut på landet, där han träffar Brigitte och blir head over heels förälskad.

Under filmens gång hinner man bland annat uppleva:
Pete i kvinnokläder.
Pete utan kläder.
Gråtande Pete.
Flera scener där han är så fin att man skulle kunna börja gråta.
Och sedan avslutas filmen med hans låt 'Birdcage'.
Bättre slut får man leta efter!

Tycker att alla ska se denna filmen, vare sig man är ett fan av Pete eller inte. För den är fruktansvärt fin. Är du en hater som bara vill klanka ner på honom och inte kan se hans talang, då ber jag dig att inte gå och se filmen, för sånt vill jag inte veta av.

CONFESSION D'UN ENFANT DU SIÈCLE.

Kategori: Livet

Om några timmar beger jag mig iväg för att gå på premiären av den här filmen:
 
Alla som känner mig vet att Pete är en person som ligger mig varmt om hjärtat. Har sett framemot den här filmen så himla länge. Ikväll kommer även Pete själv att närvara, med tanke på att det är premiären. Det kommer bli så fint. Det känns så bra att jag köpte biljett. x

3.

Kategori: Livet

En bild på din bästa vän:
 
Även om jag inte känt denna underbara mer än ett år, så känns det som att vi har känt varandra hela livet. Vi har så himla roligt ihop och vi förstår varannn på ett sätt som bara vi kan. När något roligt/underbart/oväntat händer i mitt liv så är hon den första som får reda på det, för jag vet att hon förstår. Jag är så glad att kunna dela mitt största intresse/favoritband, Tribes, med denna människa. Det är helt galet vad vi har hunnit med sen vi träffades första gången och såg dem spela tillsammans. Saker som vi för ett år sen drömde om, som man inte ens kunde tänka sig att det skulle ske på riktigt, de flesta av dem sakerna har nu inträffat. Finns ingen jag hellre hade delat de stunderna med! 
 
Det var med tårar vi skildes åt för en dryg månad sen och jag saknar dig varje dag. Men snart är du tillbaka och då blir det fest som aldrig förr. Nyår i London, tillsammans med folk man gillar. Det kan inte bli bättre. 
 
Chris min böna, wingman, osv, du är bäst.
xoxo
 
p.s delta i Emilys julkalender ni också 

2.

Kategori: Livet

En bild på dig hemma:
 
Älskar verkligen den här bilden! Den fångar lite hur vårat liv här i London är: stökigt, oorganiserat men så fruktansvärt kul. 
 
Felicia ska verkligen ha cred för den här bilden x

1.

Kategori: Livet

En bild på dig själv som du tycker om:
 
Jag vet inte varför jag gillar den här bilden, men det gör jag iallafall. Det är inte ofta jag gillar bilder på mig själv, då jag oftast ser helt störd ut haha.

den stora bildutmaningen.

Kategori: Livet

Har sett att många hakat på den HÄR julkalendern, så jag tänkte att jaa, jag kör väl jag med!
 
1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.
 

Med tanke på att jag missat de två första dagarna så blir det 3 bilder idag, men vad gör det liksom? x

live your life with no regrets.

Kategori: Livet

Det här hände i torsdags. Något av det bästa i mitt liv, helt klart. Mina två favoritkillar på samma scen. Dessutom spelar dom en av mina favoritlåtar. Kändes för bra för att vara sant. Är så glad att jag var där och fick se det, för det lär väl kanske inte hända igen direkt. x