when my day comes.

Michelle, 21.

-

Kategori: Livet

Kan alla killar bara dra någonstans. Snälla. Inte mvh.

trevligt.

Kategori: Livet

 

Lite av det senaste.

Kategori: Livet

I slutet av Februari så bosatte jag mig tillfälligt i Felicias rum, innan vi sedan flyttade in tillsammans i Kilburn. Under tiden jag bodde hos henne så hann vi med mycket. Vi åkte till Brixton Jamm för att se Palma Violets dj:a och för att träffa lite folk. Det var hemskt trevligt faktiskt. Under kvällen stötte vi på Doug och Harrison. Vi råkade störa lite när Harrison skulle fria till sin flickvän, men han verkade gilla oss ändå.
 
 
 
Hittills så har Mars varit en månad fylld av musik. Den började med att Sona kom hit och hälsade på, vi såg Swim Deep på XOYO och träffade hela bandet plus Peace och Splashh. Dagen efter åkte vi till Kingston och såg Palma Violets, där blev vi vän med merchkillen Harry. Han kan ju vara en av de skönaste personerna i denna stad. Sen blev det fredag och det var dags för Tribes, som bara två dagar tidigare gått ut med att dom skulle spela gratis på en pub i Camden. Det var som vanligt grymt! Pratade med både Jim och Johnny under kvällen, det var trevligt och dom var glada att se mig. 
 
 
 
3 dagar in i Mars så var det dags att äntligen se vårt älskade Catfish. Jag och Felicia röjde som aldrig förr (eller snarare som vanligt). Vi fick en låt tillägnade oss och Van sa nånting om att "these guys went all the way to Manchester to see us and they wouldn't let her in". Svar nej, jag blev inte insläppt på deras spelning i Manchester, vi lämnar det där tycker jag haha. Dagen efter så hade jag vunnit biljetter till att se MT, Splashh och Palma Violets. Felicia höll på att få nåt slags anfall av bara tanken på att Splashh skulle stå på scenen hahah (ett av hennes favoritband). Palmas spelning var.... så jävla bra! Stage invasion under sista låten, folk ramlade överallt, på trummor, på gitarrpedaler, på förstärkare. Det var kaos. Men så jävla kul. 
 
 
 
Efter Palma Violets spelning, så dröjde vi kvar inne på klubben ett tag. Träffade bandmedlemmar osv. Sen hamnade vi på nån slags efterfest med 3/4 av Splashh och hela Palma Violets. Det var ju helt okej. Chilli tog tag i våra händer och började dansa med oss, sen kom Toto och joinade. Så fina killar. När det var dags att gå så lämnade vi stället tillsammans med Chilli, Harry och deras vän (som jag inte kommer ihåg namnet på). Vi slog följe en bit på Oxford Street, innan vi begav oss hem i natten.
 
 
 
 
Förra veckan så såg vi Dan dj:a i Camden, innan vi begav oss till Notting Hill för att möta upp Lee och hans vän. Det var en udda kväll, förhoppningsvis så är vi fortfarande tillåtna att komma in på Notting Hill Arts Club, really hope so. På torsdagen såg vi våra vänner spela på en klubb i Soho, dom är så fruktansvärt bra. Man förstår inte riktigt att man känner dem. I söndags så stod vi på Eyes On Film's gästlista för att se två av bandmedlemmarna spela tillsammans med Carl Barât (aka en av gudarna som startade The Libertines). Det spelades Dirty Pretty Things, The Libertines och solo-låtar. Varje gång en låt började spelas så skrek jag och Felicia som två 13åriga tjejer och under Don't Look Back Into The Sun, så bröt jag ihop lite. Men det var fint.
 
Det var allt. På återseende x

Doug är mannen.

Kategori: Livet

Dags att gå med i armén tro?

Kategori: Livet

pretty please.

Kategori: Livet

Om någon som ska åka hit snart, har lite plats över i sin resväska, då skulle jag gärna vilja göra en liten beställning :)))

-

Kategori: Livet

när någon kallar en för babe. ja tack.

we so sexii.

Kategori: Livet

Palma Violets.

Kategori: Livet

Ni är så jävla bra. Har nog aldrig varit svettigare och äckligare efter en spelning, med stage invasions och röj. Ändå fortsatte vi kvällen med najs människor på en liten klubb i en källare (?). Ja, bra natt hur som helst.

The lights go dooooown.

Kategori: Livet

Vi lever, vi har sett Catfish och det är najsss.

TRIBES, The Monarch 1/3 '13

Kategori: Livet