when my day comes.

Michelle, 21.

NYE 2012.

Kategori: Livet

 
Känner att jag mer än gärna skulle vilja rocka den här klänningen från Topshop på nyår. 

Brick Lane Coffee

Kategori: Life

Mätta och glada tog vi en promenad till Brick Lane för att gå in på Beyond Retro och lite andra secondhand butiker. När vi tröttnade på att gå i regnet så gick vi in för en cappuccino på Brick Lane Coffee. Kan verkligen rekommendera deras kaffe, grymt gott! När vi suttit där en liten stund så kom Thomas Cohen in, sångaren i S.C.U.M. Jag blev lite glad, om man säger så haha. Träffade honom på Hultsfred i somras och ja, det var fint, han verkade så glad över att jag kom fram och sa att jag uppskattade deras spelning :))

Flash A Hungry Smile.

Kategori: Life

Lina var ledig idag, så vi bestämde oss för att unna oss lite god lunch. Vi hittade ett veganskt ställe ca 5 minuter från där vi bor. Herregud vilken fantastisk mat! Beställde en nachotallrik med massa tillbehör, yum, det var så enormt mycket mat på tallriken, herregud. Lina tog en jacket potato med vegansk bolognese, hon njöt. Har nog aldrig varit såhär mätt i hela mitt liv!

ARCTIC MONKEYS TILL HULTSFRED 2013

Kategori: Livet

Behöver jag skriva nåt mer? Inte för att jag ska till Hultsfred nästa sommar, but still!

True.

Kategori: Livet

Winter Wonderland, Hyde Park.

Kategori: Life

Winter Wonderland, en av de mest fantastiska platserna jag besökt. Jag älskar verkligen julen. Ja, det var som att ha dött och hamnat i himlen. En himmel uppbyggd av julsaker, karuseller, marknader, tyskar och krimskrams. Men så underbart.

we own the sky.

Kategori: Life

I fredags såg vi ju Catfish & The Bottlemen på KOKO. Gryyym spelning! Helt klart den bästa jag varit på med dem. Jag körde på som fasen och sjöng med i låtarna, had the time of my life. Det märktes tydligen från scenen, då sångaren pekade på mig sa "you know this, don't you" och flirtade. Snackade med honom en bra stund, efter spelningen. Mysig kille det där. Han presenterade oss sen för några av de andra bandmedlemmarna och ja, även dom hade lagt märke till att jag kunde låtarna haha... Good times.

Hade en sån himla bra natt i lördags också! Jag, Felicia och Lina rockade på pubarna i Camden med våra Mo Farah och Usain Bolt moves. Sprang in i sångaren från LTNT och snackade lite med honom. Han verkade så himla uppriktigt glad för att vi uppskattade deras senaste gig, skön snubbe.

On the down side så blev Lina av med sin mobil. Men hon ä int bitter! Det faktum att det var det enda som försvann under kvällen/natten är helt fantastiskt. Med tanke på att jag inte ens minns att jag gick av bussen när vi skulle hem. But I'm still alive!

Denna veckan kör vi på med Tribes på onsdag, Mystery Jets på torsdag och Temples på fredag!! Sen kommer pappa och Benjamin och hälsar på, på lördag. Dom skulle egentligen kommit nu i helgen som var, men det blev uppskjutet pga att pappa skadade sig på jobbet :( men nu kommer dom iallafall, looking forward to that x

dance, dance, dance.

Kategori: Livet

Bild på mina nya skor, som lovat. Gillar dem skarpt, har en känsla av att vi kommer komma väldigt bra överrens. 
 
Ikväll ska jag och Lina dra iväg till Koko och se Catfish & The Bottlemen, det här giget har vi väntat på en bra tid. Vi såg dem i början av Oktober, i Dalston, efter det giget blev vi lovade lite party tillsammans med dem efter kvällens spelning. Det är ju ingen som vet ifall det blir av men.. time will tell! x 

Back In Bloom.

Kategori: Livet

Gårdagen spenderades delvis i Camden och delvis i Notting Hill med min roommate Lina. Vid 12ish åkte vi iväg mot Camden för att kolla in lite affärer, ville testa ett par skor som jag sett i en butik. Skorna fick sedan följa med mig hem. Gillar dem enormt mycket! Laddar upp bild sen!

När vi stod i skoaffären fick jag ett mess av Mark där han skrev att han vunnit biljetter till att se mitt favoritband Tribes nästa vecka, det visade sig att jag också hade vunnit. Så ja, nästa onsdag kommer blir helt okej. Eller ja, nästa vecka överhuvudtaget, först Tribes sen Mystery Jets och Temples. På lördagen kommer Pappa och Bror hit också! Ser framemot det ganska så jättemycket :)

Efter att jag inhandlat skorna gick vi och köpte oss thaimat till lunch, det hade vi förtjänat efter att båda två haft en riktigt skitdag i förrgår. Lina köpte även en skitsnygg seconhand-väska i mocka, med precis sådär lagom mycket fransar på. Så snygg!

På kvällen så begav vi oss till Notting Hill Arts Club, där French Films och Sulk skulle spela. Vi åkte dock hem efter att Sulk spelat, det var mest dem jag var intresserad av att se. Missade dem på Vibestock för några veckor sen, så det var kul att se dem nu. Riktigt riktigt bra live! Check them out! x

summertime sadness.

Kategori: Livet

Nyframkallade bilder, från en väldigt fin höstdag i Camden. Världens bästa ställe, enligt mig. 

Då kör vi.

Kategori: Allmänt

Okej, jag bestämde mig för att skapa en till/ny blogg. Tänkte att jag skulle hålla mig till att skriva om alla mina musikhistorier på min andra blogg, så den ska alltså blir lite som min gig-dagbok för att jag ska kunna se tillbaka på massa trevliga spelningar. Gillar ni musik så kan nu ju gå in på den då, här blir det lite mer vardagliga saker. Ja, det var allt. På återseende x

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.