when my day comes.

Michelle, 21.

bästa kvällen/natten/morgonen i mitt liv.

Kategori: Livet

Brighton.

Kategori: Livet

vi är ju så fabulösa!

Kategori: Livet

När/hur/var den här bilden är tagen är lite av ett mysterie. Vem killen är, det är ett ännu större mysterie.

Tribes @ New Slang

Kategori: Livet

Känslan när man ser sitt favoritband göra en av de bästa spelningarna någonsin. Känslan när man vet att bandet tycker om en. Den känslan gillar jag.

Innan de började spela så knackade en kille på min axel och frågade om jag var tjejen som var med i Sons & Daughters videon, för att han kände igen min jacka... och ja.... jag är väl det..

Fick världens leenden från scenen flera gånger. Johnny hälsade på mig, Dan nickade mot mig och flinade. Jag sjöng ut mitt liv under de nya låtarna som bara jag, Felicia och Mark verkade kunna texterna till. Blev lite känslosam under Nightdriving, som jag alltid blir. Jag och Felicia hade Mickey's stora kamera upptryckt i våra ansikten ett antal gånger. Ska bli intressant att se vad som händer med dom inspelningarna..

Det finns verkligen inget bättre än att se Tribes spela. Hamnar i en egen bubbla och bara tänker på musiken. Skönaste känslan i världen. När Johnny efter sista låten rycker loss sin setlist och puttar undan alla andras händer för att ge den till mig, med världens leende på läpparna och Dan sedan gör samma sak fast med sitt plektrum. Då är livet sannerligen där.

En tjej som jag inte känner (men hon visste vem jag var...?) kom fram till mig och frågade om jag känner dom i Tribes. Bara för att hon sett hur dom gav mig setlist/plektrum/hälsade osv... Hon sa att hon var väldigt avundsjuk och gärna skulle byta plats med mig.. Jag förstår inte riktigt sånt, men när man tänker efter så är det kanske inte så konstigt..

En stund senare ser vi att Johnny och Dan är påväg att gå ut till bussen, så vi springer dit, ställer oss en bit ifrån dem (de tog bilder med massa fans). Precis innan de ska gå så kommer Johnny fram gav mig en kram och ba "Miiiichelleee! How are you? How was the gig? Did you enjoy it?" osv, sen fick han lite bråttom. Seeen kom Dan, bästa mannen, och gav mig världens kindpuss, pratade en stund och sa sen "you know we love you, right?". Sen var han tvungen att gå, vilket var en jädra tur, för jag höll på att börja gråta haha!

Världens bästa band släppte förövrigt sin andra skiva 'Wish To Scream' idag. Och den borde alla köpa, för recensionerna har varit sjukt dåliga och bandet förtjänar verkligen att få bra försäljningssiffror, för att motbevisa alla kritiker som uppenbarligen är helt dumma i huvudet. Killen som gav skivan 2/10 kan ju gå och lägga sig nånstans. Framför allt borde ni köpa den för att jag LOVAR att det är en av 2013 bästa skivor. Lyssna på mig, ni vet att min musiksmak är bäst. Puss och kram

saker.

Kategori: Livet

Saker jag saknar i Borås:
- Morfar
- Mat
- Min säng
- Simon
- Calle
- Familj
- Äh, alla djur
- Fredagsmys med tacos
 
Saker jag skulle sakna här:
- Musiklivet
- Tribes
- Felicia
 
 
 
 

no rest for the wicked.

Kategori: Livet

Såhär såg de 3, antagligen, största Tribes fansen ut i Leeds i lördags:
Fran, Mark och Jag. Alltså vilken spelning det var. Så himla bra publik!!

så... det här hände.

Kategori: Livet